Va puteti imagina paradisul?
Create Your Badge

Romania - Paradis fiscal

Postata: 07 Noiembrie 2009


Eduard Manole vrea sa transforme Romania in paradis fiscal

 

  Candidatul independent in alegerile prezidentiale Eduard Manole a sustinut ieri intr-o conferinta de presa, crearea in Romania a unui paradis fiscal, cu un nivel zero al taxelor si impozitelor. El a mentionat ca unele dintre sloganurile pe care le va folosi in aceasta campanie electorala vor fi "Va puteti imagina paradisul", "Va dau tara inapoi!" si "Sunt roman si nu sunt de vanzare!". "Nu pot sa stau deoparte, pentru ca, daca ai putere si bani si mai esti si corect si ai caracter, esti si responsabil pentru puterea pe care o ai", a aratat Manole. El a mentionat ca exista solutii de reconstructie, inclusiv de renastere nationala, daca oamenii sunt constienti si lupta pentru drepturile lor. Solicitandu-i-se sa dea exemplu de problema cu care se confrunta Romania si care ar fi solutia pentru rezolvarea acesteia, Manole a raspuns concis: "Basescu - puscarie".

 

  Eduard Manole a afirmat ca unul dintre obiectivele sale este crearea unui paradis fiscal in Romania: taxe zero, impozite zero, TVA zero, in aproximativ doi ani, pe masura ce se va reusi anularea contractelor de privatizare dezavantajoase si recuperarea fabricilor.

 

  Pe de alta parte, Eduard Manole a reclamat faptul ca televiziunea publica ii ingradeste in mod nejustificat accesul pe acest post in campania electorala, candidatul mentionand ca a cerut, in acest sens, Curtii Constitutionale sa se pronunte in legatura cu ingradirea dreptului sau legitim de acces egal si gratuit la serviciile publice de televiziune. El a sustinut ca aceste alegeri prezidentiale si campania electorala se vor desfasura pe baza unei legi care contine mai multe paragrafe neconstitutionale.

 

Sursa: www.bzi.ro


Inapoi la ultima ora