Va puteti imagina paradisul?
Create Your Badge

Eduard Manole la TVR1

Postata: 18 Noiembrie 2009


  In data de 16.11.2009, candidatul independent la Presedintie, Eduard Manole, a fost prezent la emisiunea "Tu decizi pentru Romania" de la TVR1.

 

 

Apasa aici pentru a urmari emisiunea.

 

  In urma demersurilor juridice si a hotararii Curtii Constitutionale, candidatului  Eduard Manole i s-a acordat dreptul de aparitie in numai doua emisiuni electorale, cea mentionata mai sus si in editia de vinerea trecuta, 13 noiembrie ora 16:00 a aceleiasi emisiunii "Dezbateri electorale" - TVR1.

  Desi legea prevede ca toti candidatii la functia de Presedinte au dreptul la timpi egali de antena pe toata perioada de campanie electorala, TVR, ignorand si hotararile Curtii Constitutionale, i-a oferit accesul numai la aceste doua emisiuni, la ore de audienta destul de redusa.

  Dl Manole a pierdut astfel mai mult de jumatate din campanie fara sa apara deloc, si bineinteles nu i s-a oferit nici o posibilitate de a aparea in prime time, spre deosebire de ceilalti candidati care au aparut de mai multe ori in prime time, limitandu-i-se astfel drepturile constitutionale.


Inapoi la ultima ora