Va puteti imagina paradisul?
Create Your Badge

Cazul Lupoi

Postata: 15 Noiembrie 2009


Cazul Lupoi


Pe scurt


In aprilie 2006 in toata presa au aparut articole referitoare la un incident in trafic intre dl. Eduard Manole si  dl. Mihai Lupoi - senator liberal in acea perioada, incident petrecut in apropierea parcului Herastrau, in timp ce acesta din urma isi plimba sotia cu masina senatului,  in timpul liber.


In toata presa si la toate programele de stiri din acele zile au aparut informatii date de dl. Lupoi in care acesta se plangea ca a fost "batut" de dl. Manole - pozand induiosator in calitate de victima desi nu se vedea absolut nici o urma a "pumnilor primiti". Realitatea a fost cu totul alta, chiar invers decat a prezentat dl Lupoi, insa din pacate, presa noastra, avida dupa senzational, a relatat numai versiunea lui Lupoi - acesta fiind senator la vremea respectiva, si nici un post de televiziune sau reporter nu ne-a sunat pentru a confirma stirea.


Ca atare, in urma altercatiei de atunci au fost facute doua plangeri penale de catre ambii participanti la incident. Pana in acest moment numai plangerea dlui Lupoi s-a judecat si a urmat calea legala,  avand o finalitate favorabila dlui Eduard Manole, dl Lupoi fiind obligat la plata cheltuielilor de judecata - conform Deciziei nr  1234/R/8.10.2008 a Tribunalului Bucuresti  Sectia Penala.

Cealalta plangere  - a dlui Manole nici pana astazi nu s-a pus pe rol - fiind facuta impotriva unui "senator".


Inapoi la diverse