Va puteti imagina paradisul?
Create Your Badge

Viziunea mea

De la Romania lor la Romania noastra

Dreptate sociala
Prezentarea in Parlament a Strategiei de Dezvoltare pe termen lung,  de transformare a Romaniei dintr-un stat opresiv, corupt si controlat de grupuri infractionale organizate interne si internationale intr-o tara suverana, independenta in care institutiile statului exista doar ca manifestare a vointei cetatenilor pentru o viata mai buna si demna
.


In cazul in care indivizii din Parlament vor dori si dupa negocieri intense sa mentina actuala stare de jaf institutionalizat, se va ajunge la Dizolvarea Parlamentului.


Numirea sefilor de servicii de informatii, procurorilor, generalilor conform intereselor generate de acceptarea viziunii de dezvoltare a Romaniei.
Restructurarea acestor institutii.


Scoaterea de la sertar a tuturor documentelor existente , nu pentru santajarea adversarilor politici ci doar pentru aplicarea stricta a legilor.


Folosirea de catre noile structuri si a dosarelor complexe pe care le detin despre aproape toate "privatizarile" strategice . O mica parte dintre dosare le-am predat autoritatilor dar au fost folosite in totalitate pentru interese personale ale celor care erau in acel moment la putere.
Aplicarea stricta si corecta a legilor, respectiv constatarea nulitatii contractelor si tragerea la raspundere a celor implicati.


Aplicarea stricta si corecta a legilor referitoare la subminarea economiei nationale, tradare, genocid, etc si tragerea la raspundere a celor vinovati, indiferent de statutul politic sau social pe care il detin sau l-au detinut respectivii indivizi.


Modificarea legislatiei referitoare la structurile sociale vectoriale : partide politice, ong-uri, grupuri mass-media.
Organizarea unui referendum national in care cetatenii sa decida in cunostinta de cauza asupra tipului de guvernare si a modului de creare a institutiilor statului, spre exemplu trecerea de la votul egal al fiecarui individ la votul egal pe categorii sociale in functie de nivelul de educatie.
Organizarea de noi alegeri, dupa curatarea totala a clasei politice si in concordanta cu vointa populara.


Economie
Se va crea Consiliul de Stat al Planificarii, pentru ca fara o planificare a resurselor este imposibil de urmat o strategie, chiar si pe termen scurt.
Pe masura ce se vor lua inapoi resursele naturale, minerale, regiile de transport si distributie a apei, a gazelor, a energiei electrice si se vor crea alte centre de profit ale statului cum ar fi banci proprii, fond de investitii al statului care sa investeasca atat in tara cat si in strainatate, monopolul pe jocuri de noroc, s.a, se vor reduce taxele, impozitele, TVA-ul, accizele s.a.m.d ajungand in aproximativ 2 ani la zero.


Crearea oricarei societati comerciale in aproximativ o ora, cu singura prevedere statutara ca nu va incalca prevederile legale si avand de completat doar o declaratie pe proprie raspundere referitoare la cifra de afaceri, profit etc pe an.


Trecerea la contabilitate anglo-saxona.


Modificarea sistemului bancar.
Va fi creata o comisie speciala pentru verificarea si coordonarea Bancii Nationale.
Bancile vor fi tratate egal .
Pe masura ce taxele si impozitele vor scadea, bancile vor avea obligatia sa acorde credite pentru dezvoltare.
Bancile vor avea dreptul sa negocieze liber nivelul dobanzilor doar la creditele acordate din resurse proprii reale. La celelalte credite vor putea solicita si incasa doar un comision de administrare.


Sistemul de asigurari va fi reformat total. Se va forma o retea puternica de asigurari de stat, inclusiv pentru afaceri, care va lucra impreuna cu bancile si cu camerele de comert pentru consultanta.


Vor fi desemnate niste banci de clearing conform noilor acorduri comerciale cu state puternice cum ar fi China, Rusia, India.


Statul va crea de urgenta un nou sistem flota / cai ferate / logistica pentru sustinerea exporturilor.


Va fi creat un sistem de autostrazi modern de catre stat, fara multimea de subcontractori si alti intermediari inutili. Firme ca Bechtel nu numai ca isi vor pierde contractele dar vor fi actionate in instanta pentru daunele aduse Romaniei.


Trecerea la sistem legal anglo-saxon si folosirea juratilor pentru anumite categorii de procese. Magistratii la curtile superioare vor fi alesi si nu numiti.


Legislatia referitoare la activitatea notarilor, expertilor, avocatilor, judecatorilor si lichidatorilor va fi modificata in sensul responsabilizarii acestora. Se va desfiinta Curtea Constitutionala ca institutie de sine statoare.


Din profitul realizat prin folosirea corecta a avutiei nationale, statul va asigura gratuit sistem de educatie, sistem de sanatate si protectie sociala.


Vor fi create sau revigorate institutii de baza ale culturii si spiritualitatii romanesti, cum ar fi Academia Romana pentru a se crea si promova o elita nationala.
Sistemul de educatie va fi national si unitar.


Se va crea spre exemplu si Fundatia Nationala impotriva Defaimarii Romanilor.


Armata va fi nationala si nu va fi subordonata nimanui. Nu se va da curs niciunei aliante in care interesele nationale sa nu fie respectate strict iar armata sa nu aiba conducatori in structurile de comanda ale aliantei.


Statul va proteja egal orice cetatean roman oriunde ar fi acesta si indiferent de cine ar produce discriminarea sau agresiunea.

Oricarui afront adus demnitatii nationale sau individuale i se va raspunde imediat si cu reciprocitate.