Va puteti imagina paradisul?
Create Your Badge

Mesaje

11. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui CV

       " imi place de acest om stie ce vrea , ar trebui sa stim si noi ce vrem ...si pe cine vrem haideti sa ne trezim macar acum in ultimul moment .... am lasat tara prea mult pe mina primului venit si afost furata de toti care sau perindat la conducere votati ciocanele votati eduard manole."

 

12. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui II

           "Domnule Eduard Manole,

  Ma numesc II, am aproape 60 de ani si locuiesc intr-un sat din judetul Prahova. In '90 m-am imbatat cu apa rece sperand ca in tara asta se pot produce transformari care sa conduca la mai bine si pentru cei multi. Din pacate, destul de repede, mi-am pierdut sperantele. Joi, pe 19 nov., v-am urmarit la OTV si am inceput din nou sa cred ca nu este totul pierdut, ca mai avem sanse. Concetatenii mei nu sunt prosti. Cea mai mare parte nu voteaza pentru cineva ci voteaza impotriva cuiva. Impotriva corsarului de la Cotroceni. La noi in zona nu prea sunteti cunoscut dar sa speram ca lucrurile vor evolua si in favoarea noastra (alegatorii si familiile lor adusi la disperare) si a dumneavoastra. Va doresc din toata inima sa realizati ce v-ati propus!

  Cu stima!"

 

13. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui CI

"Doresc sa va incurajez pentru votul de maine.

V-am urmarit cu atentie discursul la TVR si la celelalte televiziuni si nu vreau sa va descurajati, caci ati placut la foarte multi romani, chiar daca au fost putine aparitii. Conteaza mesajul pe care l-ati trimis si impresia facuta. A fost excelenta, cu mult peste ceilalti candidati.Oricum oamenii s-au saturat de cei de pana acum.

Eu va sustin din toata inima si va doresc succes."

Cu stima

 

14. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui MS

"Buna dimineata,recunosc ca aseara v am vazut pentru prima oara la  Dan Diaconescu,,, si dupa  2 min de vizionare,,,  mi am schimbat parerea in primul rand  despre mine, si in al doilea rand despre candidati.Va multumesc ca  v am cunoscut,,, aveti 8 voturi din partea vamiliei mele.Abia astept sa ma reintorc in tara!Va rog  sa  reveniti pe ecrane.."

 

15. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui BG

"Aveam o idee fixă: merg la vot şi desenez ceva pe el, apoi vin acasă. Asta pentru că dreptul l-a vot s-a câştigat prin jertfe şi de acccea este de fapt o datorie să votezi. Acum merg şi vă ajut pe d-voastră să mai faceţi un pas înainte. Singur, aţi înaintat cât s-a putut, acum aveţi nevoie de popor. Problema este că nivelul de cultură de la bază este de nemăsurat, de accea personal mă îndoiesc că veţi fi, acum, sau peste 5 ani, înţeles. Personal mă consider inteligentă,însă îmi mai trebuiesc cu siguranţă ani ca să vă pot urmări fără efort şi de aceea, uitându-mă aici, în jur,vă spun sincer nu vă înţelege mai nimeni, iar cei care vă înţeleg au interese personale care nu-i lasă să vă urmeze. Ce-i de făcut? Nu ştiu! Însă vă spun sincer că aş vrea să încerc să fac ceva de aici, de unde trăiesc.

   Ajutaţi-mă să vă ajut!

   Un lucru mai vreau să vă spun: Nu pot să susţin decât ceea ce înţeleg şi înţeleg ceea ce mi se explică.Cu mine vreau să se vorbească!

   Succes! Şi îmi permit să vă dau un sfat: prima zi după alegeri este de fapt prima zi în care te poţi pregăti pentru alegerile viitoare!

   M-aş bucura sincer să stabilim un contact!"

 

 

16. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui PG

"Va salut domnule manole!

Recunosc ca v-am vazut intimplator la tv, la emisiunea domnului Diaconescu.

Locuiesc in Israel si nu sint foarte conectat la viata din Romania.De aceea nu am intentionat sa votez fara sa cunosc candidatii.V-am ascultat si am impresia ca sinteti un om de bun simt si aveti intentii bune.Acum pot spune ca ma puteti reprezenta atit pe mine cit si alti oameni care iubesc tara noastra!Puteti conta pe votul meu si poate a altora care nu accepta faina,malai si zahar!Mi-ar face placere sa va cunosc!Sincer!Va doresc mult succes si sper sa ma contactati cindva.."

 

17. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui CK

"Stimate domnule Eduard Manole

Cu toata stima si respect va apreciez ca aveti curajul sa vorbiti dar dumneavoastra folosoti un limbaj pe care nu toata lumea il intelege, cand vorbiti Romanilor de "sefi lor de afara" Romanul de rand nu intelege ca Masonii sant la mijloc iar daca ati incepe sa povestiti de Masoni ar trebui sa stati la OTV pana saptamana viitoare in plus spuneti de asa zisa "revolutie" care a fost o lovitura de guvern la care iar trebuie sa povestiti iar o saptamana dar din cunostintele mele generale despre Masoni si despre lovitura de stat din Romania din 1989 si intradevar MASONII sant la mijloc.

EU VA DAU VOTUL"