Va puteti imagina paradisul?
Create Your Badge

Mesaje

7. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui CM

"Excelent mesajul dumneavoastra, domnule Manole!

Va asigur ca 80% dintre romani sunt inca nationalisti in adancul sufletului lor si vor ramane asa indiferent cate eforturi face sa ii spele pe creier noul comunism de factura gramsciana, adica ideologia "corectitudinii politice"".

Va mai asigur totodata ca in sufletul romanilor zace un potential imens de ura si dorinta de razbunare impotriva celor care ne-au vandut tara finantei mondiale globaliste.

Procesul de genocid si inalta tradare ii asteapta. Glontele, streangul sunt prea putin... Trebuie teapa lui Vlad, fiindca impotriva demonilor se lupta imagologic, cu forta inspaimantatoare a sabiei dreptatii.

 

 

Va mai asigur ca Romania este iubita si in exterior, dar nu de cei care au puterea. Cei care au puterea in occident nu iubesc Romania, dar nu iubesc nici natiunile lor, pe care le supun unui genocid prin imigratie si razboi demografic.

 

 

Dar va asigur ca Nick Griffin, liderul BNP, care si-a format partidul dupa modelul Miscarii Legionare, cunoaste si iubeste profund Romania. Si alti nationalistin din Europa. Si ce expresie mai legitima poate avea orice popor decat nationalistii sai? Iar recunostinta tuturor acestor o datoram fenomenului legionar, poate cel mai important eveniment al secolului 20, deoarece la nivel mondial secolele 21 si urmatoarele vor sta in umbra Capitanului.

 

Tezele iluministe si antropocentric-umaniste si-au epuizat combustibilul in cei 300 de ani de cand circula.

 

Va fi vremea traditionalistilor si nationalistilor. Nu vom castiga insa nimic prin "jocul"(harjoneala? cu vietile, traditiile si popoarele?) democratic. Este un sistem si un joc facut pentru ei, de catre ei...

Dar bine ca il avem pe bunul Dumnezeu de partea noastra. Si armatele lumii... In Marea Britanie, unde peste 50 de ani englezii vor fi minoritari, armata il sustine in proportie de 50% pe Nick Griffin...

Dumnezeu si armata pot conta mai mult decat harjoneala de-a loteria democratica...

O schimbare de paradigma este sigurul lucru care mai poate fi facut, nu schimbare de partid, nici macar de ideologii... O schimbare in care sa ne intrebam nu daca partidul Y este mai bun decat partidul X, ci sa ne intrebam daca paradigma politica a lui Vlad Tepes nu este mai buna a fi aplicata decat paradigma propusa de niste penibil filosofi ai secolului 18, care visau utopii si au pacalit lumea 300 de ani.

Avem in fata doua optiuni revolutionare fundamentale:

 

 

- corectitudinea politica, mai radicala in "revolutionarism"chiar decat marxismul sovietic, fiindca isi propune sa revolutioneze, sa distruga, sa inverseze nu numai economia si societatea, ci si identitatea nationala, identitatea rasiala, relatiile parinte-copil, relatiile femeie-barbat, cetatean-stat, stat-natiune etc... tot ce vedem in corectitudinea politica este doar consecinta logica si evidenta abia acum a ideilor iluministe din secolul 18;

 

- revolutia conservatoare asa cum a propus-o Codreanu, radicala in a taia raul de la radacina, prin intoarcerea la morala si valorile crestine Evului Mediu.Acum insa, date fiind necesitatile istorice, generatia internetului va globaliza si nationalismul si revolutia conservatoare. Solutiile radicale de schimbare a paradigmei nu mai stau doar in Romania, nu mai stau nici macar doar in Marea Britanie, cu tot arsenalul lor nuclear. Gratie internetului tinerii (putini dar buni) care sunt atasati valorilor traditionale constientizeaza unitatea de interese a natiunilor in lupta impotriva ororii corectitudinii politice (care daca va castiga puterea total, va fi infinit mai odioasa decat toate revolutiile sangeroase de pana acum ale paradigmei iluministe). Trebuie sa fim alaturi de rednecks americani, alaturi de burii decimati in Africa de Sud, alaturi de sarbii (de care ne leaga mostenirea tracica), alaturi de francezii, britanicii, germanii, suedezii dezradacinati de imigratie si razboi demografic. Fiindca avem acelasi dusman. Si solutia impotriva dusmanului este aceeasi peste tot, doua modele romanesti supreme de perfectiune politica: Codreanu si Tepes. Romania are un rol mesianic in marea confruntare care urmeaza in conditiile in care tot mai mult se radicalizeaza ambele tendinte, atat cea traditionalista cat si cea dizolvant-globalista.

 

 

Va doresc succes in alegeri si va felicit pentru curajul de a face apel la cele mai curate si profunde sentimente nationaliste.

 

CU stima,"


 

8. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui I V

 

"Stimate D.le Eduard Manole, 

 

Este mare pacat faptul ca nu ati fost suficient mediatizat.Din pacate,activitatiile cotidiene m-au inpiedicat a va urmari in eventualele Dvs. aparitii prin media. Doar ieri 19.11.2009,intimplator v-am urmarit aparitia la un post tv si ,in sfirsit consider ca am pe cine vota,cu constiinta curata 100%. Ideile/proiectele/programele Dvs.atat pe plan economic,cat si politic,sunt perfecte,realizabile.Fiind constient ca sustinindu-va, de fapt sustin viitorul acestei tari,a neamului Romanesc,considerati ,va rog, umilul meu sprijin neconditionat,atat acum -prin votul meu,al familiei si prietenilor mei,cat si pe viitor ,indiferent de rezultatul alegerilor,fiind onorat sa actionez in acest sens.Pentru Dumnezeu si Patrie ;Domnul fie cu Dvs.;Cu respect, I V ."

 

9. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui G

Stimate domnule Eduard Manole, va consider un om providential pentru tara noastra. Imi pare foarte rau ca nu ati aparut la televiziune macar cu o saptamana inainte, sigur ati fi castigat multi adepti. Sunt de acord in totalitate cu programul dumneavoastra si va asigur ca cei mai multi romani gandesc asa. Va doresc din toata inima succes si va asigur ca aveti votul meu si al prietenilor mei (care nu sunt putini...!). Dumnezeu sa va ajute si sa va lumineze calea!

 

10. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui G

"Domnule manole eduard,am numai 20 de ani,m'am nascut  d revolutie,sangele meu de roman inca imi curge in vene,ma doare inima knd vad la tv ce se intampla in romania,pe zi ce trece se duce tot mai jos,fac parte din tineretul romaniei,dar din cauza unor nesimtiti care isi fac de cap cu banii si drepturile noastre,am ajuns sa lucrez si sa cred k sunt mai bine primit si am mai multe drepturi in alta tara straina,si am ales sa plec,imi doresc sa revin in tara,doar daca se va schimba totul,de aceea ma voi duce duminica la vot si voi vota cu dumneavoastra,pana in momentul de fata numai dvs inspirati incredere,se simte k vorbiti din inima,si de aceea voi fi alaturi de dumneavoastra.se plang cei de sus k suntem p ultimu lok in europa,dar cine e de  vina,cauta si akum vinovatii,datorita unor nesimtiti am ajuns p  ultimul lok si tot iei cauta vinovatii.cu respect G din spania."