Va puteti imagina paradisul?
Create Your Badge

Mesaje

4. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui MP

"      Mai in gluma mai in serios, dar tot sperand ca intr-o zi,Romania,  pe care au pus laba, nu mana toti cei care inainte de '89...nu se puteau fali cu ce deja furasera...doar pentru asta s-au grabit sa il lichideze pe Ceausescu. Nu a contat ca se declanseaza haosul, nici ca au murit apoi nevinovati.   Tot rau de azi, este de fapt doar rezultaul binefacerilor celor 25 de ani lumina. Au aparut falsi eroi, si preudo demnitari de ti-este mai mare jalea. Un  nume ca al dvs, fara sorti de la inceput, pare ca se lupta cu morile de vant. Nu stiu sa accesez pagina de blog!!!, sau ea nu functioneaza corect. Toti sunt mielusei, Crin, are bun simt si chiar o nevasta in locul celei care s-a sinucis!, Geoana in papagal care repeta refrene false, despre actualul presedinte, nu pot sa afirm decat ca, el si ai lui, fata de cei ce il ataca sunt deadreptul ingerasi. Acolo o casa un servici pt fete, o falsa licitatie indreptata voit...palesc in fata hotiilor celor care au condus primii 15 ani. A mai ramas cate ceva si nu ajuns la ei in buzunar. Nu ma uit prea des la tv, insa imi amintesc aroganta lui Tariceanu care ar fi daramat aeropoportul Baneasa...ca ar fi in mijlocul unui oras cu interese personale alaturi de unul din gineri lui Dincateleaga, sau de un Nastase care ar fi demolat Gara de Nord.....si am amintit doar de fosti prim ministri...nu doar 170 de parlamentari mai putin, ci toti, cred in bloc, ar trebui sa redea ce au furat, ce au acaparat ilegal, pe un leu, au impartit la rude, si acum..nici usturoi nu au mancat nici gura nu le miroase.Vad doar gunoiul din ograda concurentului cel mai de temut. Doar la noi, democratia se confunda cu hotia...ma incearca o mare dezamagire!!..eu cu cine votez...cu raul cel mai mic?... pai in 200 am votat chiar si cu Vadim, gandind,doar ce pacat ca-i nebun. Poporul saracul, chiar s-a intrecut pe sine...doar alearga incotro se dau ajutoare...dar mai subtire acum ca'i criza...Impozite!!!pai am cam uitat ca impozitul forfetar a fost propus si promulgat de Tariceanu...la fel si cota unic

de ce unica? pentru cei ce aduna usor miliarde de euro din furt!!! Asa ca raman descumpanit doar ascultand ca si altii gandesc ca mine, au nu profil decent, dar nu au nici o sansa. 1,19%...sii raman cu intrebarea: oare nu ar fi mai bine sa boicotam toti alegerile? ...care toti?  ..cam atat a reusit confiscarea revolutiei din '89. Trist, insa speranta de care se spune sa nu te desparti...se tot departeaza, p.s. nu gasesti nici la Crinisor nici la Geoana o pagina unde sa-i critici, doar sa-i lingusesti...cred ca au angajati lor in aceasta problema..orice mesaj ..este supus cenzuri adm si gata. Nu lauzi, nu apari"

 

5. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui BL

        "Pacat ca actuala si vechea clasa politica v-au sabotat aparitiile televizate,pentru dorinta si viziunile pe care le aveti pentru tara.Va admir, sunt alaturi de d-voastra, incerc sa va sustin in sfera cunostintelor mele.Sunt impotriva tuturor celor care au vindut si vint tara.Daca vreodata veti avea nevoie de un roman care stie si poate sa faca pentru oameni sisteme energetice noi,care poate sa duca in cel mai scurt timp la independenta energetica nationala, din nou, voi fi alaturi de d-voastra.Sa dea Domnul sa reusiti!pentru binele tuturur."


6. Mesaj de contact de pe http://www.eduardmanole.com/ din partea lui CC

 "Către dl Manole

Domnule Manole ,ma numesc CC, am 40 de ani si sint un cetatean roman din judetul Sibiu (Dumbraveni , intre Medias si Sighisoara)  Am vazut emisiunea de vineri ,13 noiembrie ,de pe TVR 1 in care ati aparut . Intrucat m-ati impresionat in mod pozitiv si as dori sa aveti succes la alegeri voi face in cele ce urmeaza cateva comentarii cu scop constructiv in legatura cu campania dumneavoastra electorala .

In primul rand trebuie sa va spun ca nu am stiut de candidatura dumneavoastra desi am vizionat mult timp programele tv , am cunoscuti informati si circul prin zona (Sibiu , Medias , Sighisoara , Tg. Mures ). Sambata m-am uitat cu atentie prin centrul Mediasului si nu am gasit nici un afis . Cred ca procentul celor care au auzit de dumneavoastra - in aceasta parte a tarii - este sub 10% .

 Din acestia , cei care va agreaza ( look electoral , attitudine  ,speach ) sint si mai putini , iar cei care sunt de acord cu dumneavoastra sunt si mai putini . Estimez ca in aceasta parte a tarii o sa obtineti sub 1 % desi cred ca ati fi putut scoate mult mai bine .

 In legatura cu emisiunea de vineri ,ar fi trebuit sa aveti un consilier de imagine polivalent( "common sense" , design , look , ceva psihologie sociala, comunicare , speach sollutions ) si roman de preferinta - astia-s cam putini probabil .

 Fac o paranteza aici ca sa mentionez ( am auzit ) ca Geoana ar avea staf U.S. la imagine si speach . Dupa patetismul si felul discursului inclin sa cred ca asa este . Discursuri de tip Obama traduse ( foarte prost traduse , ma refer la mesaj ) in limba romana .

 Desi aceste discursuri pline de un patetism ieftin si prostii ne-ar face sa credem ca acest individ n-o sa ia prea mult , efectul este ca o sa ia mai mult .

 Indivizii cu coeficient de inteligenta scazut predomina in Romania , lipsa de cultura si mediul social decadent ar trebui sa trebui sa conduca la o attitudine de seductie a electoratului , si nu de convingere .

 Cu toate acestea cred ca , candidati din convingere si nu "just for fun" sau alte motive si daca credeti ca , comentariile mele va sunt de folos , va ajut cu placere .