Va puteti imagina paradisul?
Create Your Badge

Va puteti imagina PARADISUL?

Chiar, va mai puteti imagina Paradisul, traind in Romania partidelor?

Si nu, nu vorbesc nici de tupeul lui Basescu cu "Sa traiti bine!"( poate-n Paradis ca aici nu mai aveti loc de noi), nici de Paradisul clasei muncitoare marca Ceausescu si nici macar de Paradisul pe care l-ar aduce un parlament de 300 sau de 5 tovarasi.

A, deci deja daca vedeti ca vorbesc serios nu prea mai intelegeti nimic... cum  sa crezi ca poti sa ai Paradis in Romania cand nici nu mai ai timp sa numeri problemele dar sa le mai si rezolvi?!
Si totusi... chiar vorbesc serios!

Aveti doar putina rabdare si putina incredere in mine sa pot sa va explic cum vom face din Romania Paradisul care va fi dorit de toti dar va fi doar al nostru.

 

 

P.S.  Pentru ca foarte multi s-au intrebat ce legatura are poza din fundal cu Romania: aceasta este o imagine tipica de paradis urban asa cum poate fi si Romania in viziunea mea si cum, daca romanii inteleg sa lupte alaturi de mine, il voi face posibil si pentru romani. Imaginea este dintr-o minigradina zoologica tematica aflata in apropierea casei unde locuiesc cand calatoresc cu familia la Miami - Florida. Se numeste Parrot Jungle (Jungla Papagalilor) si este inconjurata din toate partile de beton si autostrazi, dar pe intinderea ei este liniste, relaxare, totul curat, animale in cadru natural, un loc in care te poti bucura linistit alaturi de cei dragi, in timp ce totul in jur este perfect organizat si nu te deranjeaza nimic